Kanatortilla on toit, mida on väga lihtne ja kiire teha. See toit võib sobida snäkiks, kui paned sinna vahele vähe manti kui ka korralikuks kõhutäieks, kui paned sinna vahele rohkem manti.
Step 1. Tükelda kanafilee ära ning viska pannile. Teada lugu, et kui ei ole just väga halb pann, pole vaja õli panna. Lihtsalt aja pann kuumaks ja viska kanaliha tükid pannile. Siis pane maitseainet peale (sool/pipar/liha üldmaitseaine - mida kodus on).
Step 2. Seni kuni kana praeb, tükelda salatit ning tomatit.
Vaja läheb: tortillapõhju, broilerifilee ning mingid kastet ja salativärki. Mina otsustasin teha sinepi-hapukoore-majoneesi kastme ning salatiks võtsin frillist, kirsstomateid ning maisi.
Step 1. Tükelda kanafilee ära ning viska pannile. Teada lugu, et kui ei ole just väga halb pann, pole vaja õli panna. Lihtsalt aja pann kuumaks ja viska kanaliha tükid pannile. Siis pane maitseainet peale (sool/pipar/liha üldmaitseaine - mida kodus on).
Step 2. Seni kuni kana praeb, tükelda salatit ning tomatit.
Step 3. Kui kana valmis on, siis võta tortillapõhi, pane kastet
alla.
Siis pane segamini tomatit-salatit-maisi-kana ning toit ongi
valmis!
Keera rulli ja naudi tortillat! Valmistamise aeg 10-20 minutit.
PS! Võimalusel lisada jalapenot!
No comments:
Post a Comment