![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlbz0qGgD3CaSRJKZ9kh67CnLJxQ9fATooyKcBLsJEhDNKIjyqHxT4fBMG7-fBqvhps5ESxqFdCaPy1xOBoHSzRaGSMuX8Ju3k6j9YcuLVshY5igKxjGts_BS9Z82a4K_pPY4sPEPFEJg/s1600/mant.jpg) |
Vajaminev mant |
Suvikõrvits ehk tsukiini ehk kabatšokk on üks nendest asjadest, millest kõik on kuulnud, aga keegi pole peaaegu söönud. Otsustasin proovida teha neist pannkooke.
Vaja läheb: suvikõrvitsad (0,5 kilo), 1 sibul, 2 küüslauguküünt, 3 muna ning 3 supilusikatäit jahu. Ning soola ja pipart veits.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmYPGYaYPo_KarSx8isDPKAxWSN6eOkn5-pzSJw4c-W8OcY47FLqyZmz-DF_p-S6PxlK09yfmTaD9KV2RinMwxIys3Md7ofYm-nfP6MxOrix3T_WGxtiDGVSPh21cJzDDhMzenrr7gIh8/s1600/zukiini.jpg) |
Suvikõrvitsad |
Esiteks, võta suvikõrvitsaid. Ma sain sellised väikesed, võib võtta ka suuremaid, vahet ei ole. Väikesemad on vähem mahlasemad, mis on pannkookide tegemise puhul hää.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgk1WJg5Llc_RKluWR7uAkJfo8bx6W9MPYMYbBh0FHjfLpvUXP1wRf-g8xUHM_4EuKGbGAanFu-LZ4YlJIXkizEYsPRlav8P4N_jRowe2QJ2B5qb5kEn7QOePtiPDoEZ7k6Ivr7uUUDgo/s1600/riiv+1.jpg) |
Riivi kõrvitsat |
Lõika junnid mõlemalt poolt ära. Riivi kõrvitsad ära ning lisa sinna soola. Mingi pool teelusikat. Sool on hea, sest seob vedeliku kokku.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiNQqyuVoFmvEG8iCE1i8C2Ocigi0GfnzIUFleH_ySLGMJvZPibtVywLTJwsVdhmxqHU5RDwFYnSQe203qtbX0ECH1UoFQiT5Z62FGn09Pw6PLoRqpVmwkn0cOhexMfLJwxDTemcFr8POM/s1600/kyyslauk.jpg) |
Küüslauk |
Seejärel haki üks sibul ning 2 küüslauguküünt, võimalikult väikesteks tükkideks.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLFo6Bky29Z6RKZJ0O55og25C0Fs2kPV-VQQgIMC9DLPjXOsfXiFYRe0wnOUOL8spixEaxOhQAz0NEMBN9tVtfLIxBHL9UMRJRSg1S7hZiuDdrpfYHOb2mAk06wbvMeA0NIGx0QuMYHJ0/s1600/sibul'.jpg) |
Sibulapoiss hakitud |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiiPprF92zhwLNR_eyzCNyw9TeEpABAnD25ZrlafGQ6qDoJyt4Ys2vl2MYwRf1bDRrhE6S19I0BtgNVT5FDUA0Gu9xnl_QkViNrI9MqoQAo5lJHehSN6Gg0KQfTeNgFy99fIYkCxFBgGmY/s1600/muna+1.jpg) |
muna algul |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjClXqlYS1io35X5NjrkDhna1D7q2JQx2l-1Nb3bkxKioOwRjfQ50K8kzhZ8N5pHdYapSmJ20oDcBUBfAhyphenhyphen2SFtrhSUF35kMmjK5ZyTIJ9Jj4U4SH4vfEj6O7hn2Q1jNYGtWW2ZgIwl6Gw/s1600/muna+2.jpg) |
Muna vispeldatud |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiu6gigkY9QyVjLFBgrvb8Uulz0eA5NoRs1cL8z17fHvqCslggszQ73naT5YT4dy4tERjyAzCJInvGz_jyZyiqDW6HSDASpTcp7EkSlKJxDIDeiSOJWa3jHbVSMy5Kwkgh1eVDz1aIPYpo/s1600/muna+jahuga.jpg) |
muna jahuga |
Võta kolm muna, pane nad kaussi ja vispelda neid kuni on ühtlane mass. Siis lisa sinna ettevaatlikult jahu ning sega korralikult läbi, et see mass oleks vedel ning tükke poleks sees. Lisa munamöksi veits pipart.
Nüüd vaata suvikõrvitsat. Kui ta on liiga vedel, võid selle massi läbi sõela lasta või võtta rusikasse ning pigistada liigne veelik välja. Mul ei tulnud liiga vedel :).
Lisa suvikõrvitsale munamöks ning küüslauk ja sibul. Sega kõik korralikult läbi.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgR7jPodUSARwo06K0lq1SdvWGw1XvgrputFW57Cp6TfNy5kNWgpZJyMZTJfc7_CUdFntqgHtrx74IxLCGn5KO3m59hjcisb6on-P59lfoDNYizoYlT8-9Ur2lF4OPOF8ddv1tsP5UBVlI/s1600/m%C3%B6ks+1.jpg) |
Mant koos |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjg4Kuz6XFg2oa5Tww-gCvGJJ_m-w8iihbftqqnv0NmmaFszQDFuX4vT3ecmFUxjmJ1HLcLhOtuYJj-0xb-eMAps7l5Mg9HrpbELt1SVh7yWAfjAoVGPQzXYW9Tz0RpmkLTAzfSC8h2laA/s1600/m%C3%B6ks+2.jpg) |
Mant segatud |
Võta pann, lase pann soojaks keskmise leegiga ning vala toiduõli. Pärast seda pane panni peale möksi, tasanda see õhukeseks ning oota. Kui ääred hakkavad pruuniks minema, siis pööra ümber. Ühe koogi valmimiseks läheb ca kaks minutit. Soovitan teha kahe panniga, saab kiiremini.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2ewO6L-XtBmWkbPJ1VAARde4TmH-d05bO_E2_7Ec1V7_G-s3wrt_Apf6vtncw4RAbRO3vwPR0g5qlWcc2GIY3IX_CTX4juVQXOxqC-1K-ReOx1VhKyjIY22OlLkRg3YWRykF92gKZ19k/s1600/pannil+1.jpg) |
Prae-prae |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9HnZ25Gml4vrMbqynZM1IpolOGN-sdjRrMUMyonwfBUim3T-Udq-k_AcOaIqQdKgZVcvTW0tChbEIXO4uknfX6Sw5qVj-xrcIvSMl4UIyWf9IYTH6nTqvpKyjLt6Sy4a-yqxtZxLc_88/s1600/pannil+2.jpg) |
Pööra ümber kah |
Head isu!
Valmistamise aeg ca 30 minutit
Kuidas maitses?
ReplyDeletemuide... väga hästi maitsevad sellised asjad (:
Delete