Wednesday, October 1, 2014

Lihtne kana-sinihallitusjuustu pasta

Valmistamisaeg ca. 30 min. Söönuks saab kaks täiskasvanut ja kaks last. Või kolm täiskasvanut. Või neli ja pool last. Või sööd üksinda kaks ja pool päeva.



Vaja läheb:
  • broilerifilee
  • pasta (Reggia on täitsa ok)
  • merevaik
  • vahukoor
  • Royal Blue sinihallitusjuust
  • maitseained (karri, sool, puljongimaitseaine, sojakaste)
  • kaunistuseks tomatit

1) Pane makaronide (või siis peenelt "pasta") vesi keema ja lisa soola... või puljongimaitseainet. Haki kana. Mina kasutasin sellest jurakast broilerifileest siin ainult pool ära.
Vajaminevad asjad. Kokku läks poes 7.41€
(ja ma kasutasin ära ainult pool)
Puljongimaitseaine makaronivee maitsestamiseks














2) Seni kuni vesi keema läheb võid vanematele helistada. Kui vesi keeb siis lisa pool pakki makarone. Keeda umbes 7 minutit. Lisa surts õli.
Vajaminevad asjad. Kokku läks poes 7.41€
(ja ma kasutasin ära ainult pool)

3) Kuni pasta pehmeks keeb, hakka kana praadima. Pane pannile õli, aja pann kurjaks ja lisa hakitud kanafilee. Ära liiga palju sega, prae kuni kõik kana on ühtlaselt valge-pruunikas. Tavaliselt lisan ma nüüd broilerimaitseainet, aga seekord mul seda ei olnud. Panin karrit ja soola ja surts sojakastet.

4) Lisa maitsestatud kanale peale kõik vahukoor ja sega läbi. Lisa ka lusikatäis merevaiku. Kui kõik korralikult keeb, haki sisse pool sinihallitusjuustu.

5) Vahepeal ilmselt hakkab pasta valmis saama. Kurna see tõbras ära ja loputa vee alt läbi. Jäta veidikeseks nõrguma. Maitse kastet. Äkki on midagi oma maitse järgi juurde vaja. Välja peaks ta nägema umbes selline:

6) Viska pasta peale.
7) Sega läbi ja ongi valmis. Peale võib veel raputada maitseks ja lõhnaks vahemere ürdisegu:

Superäge - hakka sööma!

No comments:

Post a Comment